A&A Security Survey

A&A Security Survey shpk, prej 2003 ne tregun shqiptar ofron produkte cilesore, sherbim te kualifikuar, asistence 24/7. Partneritet serioz, cilesi dhe siguri!

FIRE & DATA SAFES

Kasaforta kundra zjarrit

më shumë >

SECURITY SAFES

Kasaforta te sigurise se larte

më shumë >

PREMIUM SAFES

Kasaforta Inkaso dhe Luksoze

më shumë >

WALL SAFES

Kasaforta Murale

më shumë >

HOTEL SAFES

Kasaforta hoteli dhe te vogla personale

më shumë >

MAKINA NUMERIMI

Makineri Numerimi dhe Kontrolli Parash

më shumë >

MOBILJE METALIKE

Mobilje Metalike per zyra dhe shkolla

më shumë >

GARMIN GPS

GPS dore dhe Navigator per Automjete

më shumë >

X-RAY SCANNER

Tommorrow's Technology for Today Security

më shumë >

H-SECURITY LOCKS

Biometric, Electronic, Mechanical Locks

më shumë >

SISTEME SURVEJIMI- KEDACOM

Intelligent Camera, NVR, Face Recognize

më shumë >

TRACKING SYSTEMS

GPS dore dhe Navigator per Automjete

më shumë >

Rreth nesh

A & A Security Survey ka krijuar nje strukture te afte, per tu sherbyer...

më shumë >

Sherbimet

Ne ju ofrojme sherbimin e servisit dhe te riparimit te kasafortave dhe...

më shumë >

Produktet

Do te gjeni cdo informacion te nevojshem mbi produktet tona, karakteristikat si dhe...

më shumë >

Kontakt


Showroomi yne ndodhet ne adresen:
Rr."Lord Bajron" Vila 1 Tirana

Tel: +355(0)686034891, +355(0)682078482
Cel: +355(0)686034890, +355(0)682078481
Fax:
E-mail: contact@kasaforta.al, aasecsurvey@yahoo.com