• Plus P30

    Makine Numerimi dhe Kontrolli Kartmonedhash Me 2 Xhepa, ALL, EUR, USD, GBP, CHF. E certifikuar nga ECB dhe Banka e Shqiperise.


  • Plus P16

    Makine Numerimi dhe Kontrolli Kartmonedhash, ALL, EUR, USD, GBP, CHF. E certifikuar nga ECB dhe Banka e Shqiperise.